Noutăți în domeniul protecției muncii (SSM și PSI/SU)

Conform Legii 319/2006 și HG 1425/2006, instruirea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă cuprinde trei faze: instruirea introductiv-generală instruirea la locul de muncă instruirea periodică Instruirea lucrătorilor se realizează în timpul programului de lucru. Instruirea lucrătorilor în domeniul SSM se consemnează în mod obligatoriu în fișa de instruire individuală, cu indicarea materialului predat,
Cel mai probabil veți fi tentați să credeți că este mai degrabă vorba despre una din lunile de iarnă, când poleiul și înserarea devreme pun stăpânire pe întreaga țară. Sau poate vreo lună din toamnă, când frunzele cad de zor și se înserează devreme..
Un studiu recent, realizat de cercetătorul Terje Haugaa, a relevat că peste 30% dintre lucrătorii care poartă încălțăminte de protecție, mai ales bocanci, suferă de cel puțin o problemă de sănătate la nivelul piciorului..
Pozitie corecta scaun protectia muncii
Cu toții știm că poziția corpului poate dauna sănătății. Această a fost frecvent asociată cu un risc crescut de boli cardiovasculare, diabet și chiar cancer..
TOP